Sosyal ve Kültürel Yaşam

Bahar şenliklerimiz içinde yer alan sportif, kültürel ve eğlenceli organizasyonlarla öğrencilerimiz hoşça vakit geçirmektedir. Ayrıca öğrenci kulüplerimizin aktiviteleriyle de öğrencilerimizin sosyal hayatları zenginleştirilmektedir. Bu durum öğrencilerimizin derslerinde de daha başarılı olmasını sağlamaktadır.

Kültürel alanda Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve SODES kapsamında uygulanan Sırtımda Sahnem Köy Köy Geziyorum Tiyatro Projesi büyük ilgi görerek bölge halkının takdirini kazanmıştır.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Bahar ve Spor Şenlikleri ile öğrencilerimizin spor yapmaları, eğlenmeleri, kendi aralarında kaynaşmaları sağlanmakta; şenlikler kapsamında halka açık olarak gerçekleştirilen konser, tiyatro, sergi, sempozyum gibi etkinliklerle Üniversitemizin bölge halkıyla bütünleşmesi hedeflenmektedir.

İlgili Başlıklar

Şırnak Üniversitesi | 2018 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı