A.Ö.F Akademik Danışmanlık

Açıköğretim Fakültesi Dersleri Başlıyor

2018–2019 Öğretim Yılında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik yüz yüze verilen ÜCRETSİZ dersler Bahar Döneminde 14 Ekim 2018 Pazar günü Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde başlayacak 06 Ocak 2019 Pazar günü sona erecektir.

Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüz yüze derslerin Bahar Dönemi, Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 14 Ekim Pazar günü başlayacak.

Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde sürdürülen yüz yüze dersler, öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslerin yüz yüze işlenmesini sağlıyor.

Öğrenciler, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin derslere katılabilecekler. Öğrenciler derslerden faydalanmanın yanı sıra birbirleri ile yüz yüze sorunlarını paylaşıp, dersin öğretim elemanına sorular sorarak konuları daha iyi anlayıp, Şırnak Üniversitesi’nin kütüphane, sosyal etkinlikler, seminer, konferans ve sempozyum gibi olanaklarından da faydalanabilecekler.

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini 6 Ekim tarihinden itibaren “AÖF Bürolarından” veya “www.anadolu.edu.tr” İnternet adresinde bulunan “Açıköğretim” başlığı altındaki “Öğretim Ortamları” ve oradan da “Yüz Yüze Öğretim Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebilirler. Tüm Türkiye’de yüz yüze dersler 14 Ekim  Pazar günü başlayıp resmi tatil günleri (29 Ekim, 1 Ocak)dışında 06 Ocak Pazar günü akşamına kadar kesintisiz devam edecek.

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde Yüz yüze Öğretim Hizmetleri kapsamında verilecek 12 ders ise şu şekilde: Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Makro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, İngilizce I, Arapça I, Arapça III, Denetim

Dön.

Dersin Adı