Beslenme ve Sağlık Hizmetleri

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde öğrencilerimize yönelik yürütülen beslenme ve sağlık hizmetleri üniversitemizin kuruluşundan bu yana devam etmektedir. Fakültemizde öğrencilerimizin hijyenik koşullarda yemeklerini yiyebileceği yemekhane ve kantinimiz mevcuttur. Yemekler her yıl ihale usulüyle belirlenen koşullarda özel firmalar tarafından hazırlanarak, öğrencilerimize ve personelimize servis yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz ilimiz ve ilçelerimizdeki kamuya ait sağlık kurumlarının sunduğu tüm sağlık hizmetlerinden faydalanabilmektedir. Ayrıca ilimiz ve ilçelerimizde sağlık hizmeti sunan özel kurumların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bunun yanı sıra Üniversitemiz bünyesinde çalışan Psikologumuz öğrencilerimize ve personelimize de danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Y ...
29 Temmuz Çarşamba, 2020