7-12-yas-robotik-kodlama-egitimi

Şırnak Üniversitesi

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

7-12 Yaş Robotik Kodlama Eğitimi

• Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞÜSEM) tarafından açılan eğitime 7-12 yaş arası öğrenciler başvurabilir. Başvuru durumuna göre bu yaş aralığı değişebilir.
  • Eğitim ücreti 1. Seviye için 2000 TL (7-12 yaş),  2. Seviye için 3000 TL (8-12 yaş) son başvuru tarihi 25.02.2024’ tür.
  • Başvurular online olarak alınacaktır. Başvuru yapmak için lütfen TIKLAYINIZ.
  • Kayıt yapma hakkı online başvuru sırasına göredir. Buna göre başvuru sırasındaki ilk 10 kişinin, oluşturulacak olan ilk sınıfa kayıt işlemleri yapılacaktır.
  • Kesin kayıt yapmadan ve eğitim ücreti ödemeden önce Şırnak Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Eğitim Programları Yönergesinin okunması önerilir. Yönerge bu sayfanın sonuna eklenmiştir.
  • Dersler uygulamalı yürütülecek olup Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından belirlenen derslik veya laboratuvarda sürdürülecektir.
  • Eğitim gelişim amaçlıdır. Kesinlikle istihdam garantisi vermemektedir.  Kurs sonunda katılım belgesi verilecektir.
  • Robotik Kodlama eğitim programı 1. Düzey için 32 saat, 2. Düzey için 48 saatolarak planlanmış ve kaydı kesinleşmiş asgari 10 kursiyer ile başlatılacaktır.
  • Eğitim tarihi ve yeri Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞÜSEM) tarafından ilan edilecektir.
  • Dersler hafta içi ve hafta sonunda işlenecek olup katılımcıların ortak kararıyla değişiklik yapılabilir. Ayrıca mevsim koşulları ve olağanüstü durumlarda bu tarihler ve saatlerde değişiklik yapılabilir.
  • 2.seviye robotik kodlama eğitimine kayıt yaptırabilmek için birimimiz tarafından düzenlenmiş olan temel robotik kodlama eğitimi almış olmak gerekmektedir. Birimimiz tarafından blok kodlama, duyusal kodlama, bedensel kodlama, somut kodlama, www.code.org ile kodlama Scratch uygulaması ile projeler geliştirme yapılmıştır. Bu seviyeyi ve eğitim içeriğini aldığına dair belgelendiren katılımcılar da ayrıca kayıt yaptırabilirler.
  • Eğitim ücretini yatıran kursiyerlerin kayıt işlemleri başlatılacak olup, kayıt işlemleri başlatılan kursiyerlere “Eğitim Programları Yönergesi Madde 8 fıkra 5”e göre ücret iadesi yapılmamaktadır.

7.02.2024 |  Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi