7-12-yas-zek-oyunlari-kursu

Şırnak Üniversitesi

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Zekâ Oyunları Kursu

• Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞÜSEM) tarafından açılan eğitime 7-12 yaş arası öğrenciler başvurabilir. Başvuru durumuna göre bu yaş aralığı değişebilir.
  • Eğitim ücreti 1500 TL olup son başvuru tarihi 25.02.2024’ tür.
  • Başvurular online olarak alınacaktır. Başvuru yapmak için lütfen TIKLAYINIZ.
  • Kayıt yapma hakkı online başvuru sırasına göredir. Buna göre başvuru sırasındaki ilk 15 kişinin, oluşturulacak olan ilk sınıfa kayıt işlemleri yapılacaktır.
  • Kesin kayıt yapmadan ve eğitim ücreti ödemeden önce Şırnak Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Eğitim Programları Yönergesinin okunması önerilir. Yönerge bu sayfanın sonuna eklenmiştir.
  • Dersler uygulamalı yürütülecek olup Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından belirlenen derslik veya laboratuvarda sürdürülecektir.
  • Eğitim gelişim amaçlıdır. Kesinlikle istihdam garantisi vermemektedir.  Kurs sonunda katılım belgesi verilecektir.
  • Zekâ Oyunları Kursu 60 saat olarak planlanmış ve kaydı kesinleşmiş asgari 10 kursiyer ile başlatılacaktır.
  • Eğitim tarihi ve yeri Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞÜSEM) tarafından ilan edilecektir.
  • Dersler haftaiçi Perşembe günleri saat 1530-17:30 saatleri arasında işlenecek olup katılımcıların ortak kararıyla değişiklik yapılabilir. Ayrıca mevsim koşulları ve olağanüstü durumlarda bu tarihler ve saatlerde değişiklik yapılabilir.
  • Eğitime katılacak öğrencilerle; Uzamsal, mantıksal-matematiksel sözel ve içsel zekâ; bilme, kavrama, uygulama, analiz, sentez ve değerlendirme beceri; problem çözme, karar verme, yorumlama ve yargılama yeteneği; bütünsel algı, organizasyon, görsel ayrımlaştırma becerisini; analitik ve eleştirel düşünme becerisi, sabır, esneklik ve tutarlılık; parça bütün ilişkisi görebilme, eşleştiri, çıkarım, yorum ve açıklama yeteneği; görsel ve işitsel dikkat ve hafıza alanlarını geliştirici etkinlikler yapılacaktır.
  • Eğitim ücretini yatıran kursiyerlerin kayıt işlemleri başlatılacak olup, kayıt işlemleri başlatılan kursiyerlere “Eğitim Programları Yönergesi Madde 8 fıkra 5”e göre ücret iadesi yapılmamaktadır.

7.02.2024 |  Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi