rektorumuz-alkis-cizre-myo-kampusu-icin-64-donumluk-yer-tahsisi-yapildi-

Cizre Meslek Yüksekokulunda(MYO) Akademik ve idari personellerle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Cizre MYO kampüsü için 64 dönümlük yer tahsisinin yapıldığı müjdesini verdi. 

Cizre Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Genel Sekreterimiz Dr. Öğretim Üyesi Cabir Altıntaş, Özel Kalem Müdürü Necmettin Balık, Cizre MYO Müdür’ü Doç. Dr. Ramazan Vedat Sönmez, akademisyenler ve idari personeller ile bir araya geldi.

Cizre MYO personeli ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, Cizre MYO kampüs alanı için 64 dönümlük yer tahsisinde son aşamaya gelindiğini ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış “Kampüs alanımız için çok iyi bir yer tahsis edildi. Yer tahsisi konusunda bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Şırnak Valimiz Sayın Cevdet Atay ve Cizre Kaymakamımız Sayın Nazlı Demir’e çok teşekkür ederim. Mülki ve idari amirlerimiz ve Cizreli iş adamlarımızın da desteği ile en yakın zamanda çalışmalara başlamayı planlıyoruz. Bu kampüs alanımızda personelimiz için lojmanlar, öğrencilerimiz için yurt ve eğitim binaları inşa etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Toplantıda akademisyenlerin ve idari personellerin istek ve önerilerini dinleyen Rektörümüz Alkış, doktora ve tez sürecinde olan akademisyenlere de başarılar diledi.

 

8.03.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü