• Anasayfa
  • Ana Sayfa
  • Yüksekokulumuz
    • Hakkımızda
    • Müdür
    • Yüksekokul Sekreteri
    • Müdür Yardımcıları
    • Yüksekokul Kurulu
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Kurullar ve Koordinatörlükler
    • Görev Tanımları
    • Stratejik Plan (2023-2027)
    • Organizasyon Şeması
    • Hassas Görevler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölüm Bilgileri
      • Akademik Personel
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Bilgileri
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Bilgileri
      • Akademik Personel
  • Ders Bilgileri
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • 2019 Eski Ders Müfredatı
      • 2022 Yeni Ders Müfredatı
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
  • Dilekçe ve Formlar
    • Öğrenciler İçin
    • Akademik-İdari Personel için
  • Öğrenci
    • Staj Bilgilendirmesi
    • 2022-2023 Akademik Takvim
    • Ders Programı
  • Uygulama Mutfağımız
    • Mutfağımız Hakkında
    • Mutfağımızdan Kareler
  • İletişim
    • İletişim Bilgileri
    • Ulaşım
    • Website Sorumlusu
    • Bilgi Edinme
  • E-POSTA
  • ENG

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

  • Ana Sayfa
  • Yüksekokulumuz
    • Hakkımızda
    • Müdür
    • Yüksekokul Sekreteri
    • Müdür Yardımcıları
    • Yüksekokul Kurulu
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Kurullar ve Koordinatörlükler
    • Görev Tanımları
    • Stratejik Plan (2023-2027)
    • Organizasyon Şeması
    • Hassas Görevler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölüm Bilgileri
      • Akademik Personel
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Bilgileri
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Bilgileri
      • Akademik Personel
  • Ders Bilgileri
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • 2019 Eski Ders Müfredatı
      • 2022 Yeni Ders Müfredatı
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
  • Dilekçe ve Formlar
    • Öğrenciler İçin
    • Akademik-İdari Personel için
  • Öğrenci
    • Staj Bilgilendirmesi
    • 2022-2023 Akademik Takvim
    • Ders Programı
  • Uygulama Mutfağımız
    • Mutfağımız Hakkında
    • Mutfağımızdan Kareler
  • İletişim
    • İletişim Bilgileri
    • Ulaşım
    • Website Sorumlusu
    • Bilgi Edinme
Previous Next

Tüm Duyurular

Duyurular

  • Aralık16

    2022-2023 YILI FİNAL SINAV TARİHLERİ

  • Aralık16

    2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BÜTÜNLEME SINAVI

  • Aralık12

    Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Staj Değerlendirme Sonuçları

  • Kasım16

    Bilimsel Araştırma Projeleri 2022 yılı II. Dönem Çağrı Takvimi ve Uygulama İlkeleri

  • Kasım15

    Güz Turnuvası Öğrenci Başvuruları

  • Kasım15

    YÖKAK Öğrenci Komisyonu Görevi

Tüm Haberler

Haberler

  • Teknik Destek Gezisi
    08 Aralık 2022 Detaylar
  • Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokuluna ait 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi
    07 Kasım 2022 Detaylar
  • Gastro Cudi Projesi Kapsamında Düzenlenen Etkinlik
    21 Ekim 2022 Detaylar
  • Üniversitemiz ile TAFED Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.
    18 Ekim 2022 Detaylar
  • TAFED (Türkiye Aşçılar Derneği Federasyonu) Ziyareti
    18 Ekim 2022 Detaylar
  • MÜDÜR YARDIMCILIĞI ATAMASI
    07 Ekim 2022 Detaylar
  • MÜDÜR YARDIMCILIĞI ATAMASI
    07 Ekim 2022 Detaylar
  • MÜDÜR ATAMASI
    30 Eylul 2022 Detaylar
  • Öğrencilerimiz tiyatro dalında Şırnak ikincisi oldular.
    06 Nisan 2022 Detaylar
  • Yüksekokulumuz 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarına katıldı.
    28 Mart 2022 Detaylar
  • Öğrencilerimizin Soryaz Bitkisinden yaptığı çeşitli yemekler Ulusal Basında
    24 Mart 2022 Detaylar
  • Uygulama Dersimizden Kareler
    18 Mart 2022 Detaylar

HIZLI ERİŞİM

Akademisyenlerimizin Proje ve Yayınları (2022)
Ekoturizm Rehberliği Yüksek Lisans Programı
İş Akışı ve İş Süreci
Basında Biz
İç Kontrol Uyum Ve Eylem Planı
Yönetim Bilgi Sistemleri
Mevzuat
Aday Öğrenci
Faydalı Linkler
Dergi ve Kitaplarımız

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Copyright © 2020 | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı