Online Konferans Serimizin İkincisi "Mitolojik Söylemde Kadın Temsilleri: Tanrıça İmgesi" Konferansı Gerçekleştirildi.

Pandemi sürecini akademik bağlamda iyi değerlendirme fırsatı sunan çevrimiçi/online bilimsel faaliyetlere Şırnak KAÇAUM olarak devam etmekteyiz. Bu bağlanda Online Konferans Serimizin ikincisini oluşturan "Mitolojik Söylemde Kadın Temsilleri: Tanrıça İmgesi" konulu konferans, 15. 04.2021 tarihinde saat 21.00'de Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Dicle ÖZCAN ELÇİ tarafından verildi. Zoom üzerinden gerçekleştirilen konferansa çok sayıda  üniversite öğrencileri, akademik, idari personel katıldı. Doğu ve Batı Mitolojilerindeki Tanrıça figürleri üzerinden günümüzün kadınlık tanımlarınının toplumsal cinsiyet perspektifinden değerlendirildiği konferans, soru-cevap etkinliğiyle son buldu.