Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Serasını ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan fakültemizin araştırma ve uygulama serasını ziyaret etti. Sera hakkında bilgi veren fakültemiz Bahçe Bitkileri Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yelderem AKHOUNDNEJAD ve Dr. Öğr. Üyesi Yahya NAS; seranın öğrencilere teoride gördükleri derslerin uygulamalı olarak gerçekleştirme imkânı sağladığını söylediler. Uygulamalı derslerin önemine dikkat çeken Dr. Öğr. Üyesi Yelderem AKHOUNDNEJAD, serada yetiştirilen serin iklim sebzelerinden marul, karnabahar ve brokoli üretiminin her aşamasında öğrenciler ile birlikte yürütüldüğünü aktardı. Ayrıca öğrencilerin donanımlı bir şekilde mezun olabilmeleri için serada yapılan üretimlerde her türlü teknik konunun öğrencilere yerinde ve uygulamalı olarak aktarıldığını söyledi.