Ekonometri Eğitimi

Ekonometri Eğitimi,

Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Şırnak TTO aracılığı ile ekonometri eğitimleri verilecektir. Düzenlenecek olan bu eğitim, üniversitelerdeki araştırma görevlilerinin, öğretim üyelerinin, üniversitelerin İktisat, Ekonometri, Maliye, İstatistik, İşletme bölümlerindeki son sınıf lisans öğrencilerinin, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bilimsel temellerini güçlendirme çabalarına katkıda bulunmayı ve ekonomi ve ekonometri alanlarındaki en son gelişmeleri yakından izleyebilmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Şırnak Üniversitesi İİBF tarafından 26 Ağustos- 6 Eylül tarihleri arasında ekonometri eğitimleri verilecektir. Katılmak isteyen akademisyen ve öğrenciler aşağıda linki verilen Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin (Şırnak Üniversitesi TTO) web sayfası üzerinden kayıt yaptırabilirler.

Ders Programı:

1.Hafta (26-29 Ağustos 2019)

Veri Ekonometrisi I

Dr. Öğr. Üyesi İbrahim HÜSEYNİ

Şırnak Üniversitesi

09:00-12:00 ve 14:00-17:00 arası

2.Hafta (02-06 Eylül 2019)

Veri Ekonometrisi II

Prof. Dr. Şaban NAZLIOĞLU

Dr. Öğr. Üyesi İbrahim HÜSEYNİ

Pamukkale Üniversitesi

Şırnak Üniversitesi

09:00-12:00 ve 14:00-17:00 arası

Ücretlendirme:

Eğitim Adı

Ücret

Uygulamalı Panel Veri

Ekonometrisi I

400 TL

Veri Ekonometrisi II

600 TL

Yer:

Şırnak Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı Bilgi İçin

Dr. Reşat SAKUR

resatsakur@hotmail.com

Konaklama ve Ulaşım:

Eğitime katılacak olanlar Şırnak Üniversitesinin kampüsünde bulunan konukevinde iki kişilik odalarda geceliği 40 TL karşılığında konaklayabilirler. Ayrıca dileyen katılımcılar, şehrimizdeki KYK yurtlarında geceliği 18 TL karşılığında kalabilirler.

İlimize hava ve karayolu olmak üzere iki şekilde ulaşım sağlanmaktadır.

En yakın Havaalanı merkeze 54 km uzaklığında bulunan İdil ilçesindeki Şerafettin ELÇİ Havaalanıdır. Şırnak Şerafettin ELÇİ Havaalanından merkeze servis aracılığıyla 30-40 dakikada ulaşılabilmektedir. Ayrıca Türkiye’nin her ilinden ilimize düzenli olarak otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Kayıt:

Katılımcılar Şırnak Üniversitesi TTO web sayfasında bulunan ve aşağıda verilen linke tıklayarak online kayıt yapabilirler.

Online Kayıt için Tıklayınız...

Katılımcılar online kayıt yaptıktan sonra ödeme yaptıklarına dair dekontu en geç 23 Ağustos 2019 tarihine kadar sirnaktto@sirnak.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Not: Eğitime devam eden katılımcılara ilgili eğitimi aldıklarına dair sertifika verilecektir.

Ders Akışı (İçerik):

Uygulamalı Panel Veri Ekonometrisi I için tıklayınız.

Banka Hesabı Bilgileri:

Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi

Şırnak Halkbankası Şübesi (676) No:10260648

IBAN: TR29 0001 2009 6760 0010 2606 48

(Açıklama olarak EM-AD SOYAD, Tc Kimlik Numarası ibaresinin yazılması zorunludur. Örnek: EM-AsafTolga-0123456789X)