Anasayfa
Ana Sayfa
Yüksekokulumuz
Stratejik Plan (2018-2022)
Görev Tanımları
Organizasyon Şeması
Hassas Görevler
Bölümler
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Bölüm Bilgileri
Akademik Personel
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Bölüm Bilgileri
Akademik Personel
Yönetim
Müdür
Yüksekokul Sekreteri
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Koordinatörlükler
Ders Bilgileri
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
Öğrenci
Staj
Uygulama Mutfağımız
Mutfağımız Hakkında
Mutfağımızdan Kareler
İletişim
İletişim Bilgileri
Ulaşım
Website Sorumlusu
Bilgi Edinme
Kurumsal E-posta
E-POSTA
ENG
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Ana Sayfa
Yüksekokulumuz
Stratejik Plan (2018-2022)
Görev Tanımları
Organizasyon Şeması
Hassas Görevler
Bölümler
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Bölüm Bilgileri
Akademik Personel
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Bölüm Bilgileri
Akademik Personel
Yönetim
Müdür
Yüksekokul Sekreteri
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Koordinatörlükler
Ders Bilgileri
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
Öğrenci
Staj
Uygulama Mutfağımız
Mutfağımız Hakkında
Mutfağımızdan Kareler
İletişim
İletişim Bilgileri
Ulaşım
Website Sorumlusu
Bilgi Edinme
Kurumsal E-posta
Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
Anasayfa
Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
Zimmete Verme
Zimmet İadesi İşlemi
Taşınır Yönetim Mal Hesabı
Sayım İşlemleri
Satın Alma Yoluyla Taşınır Girişi
Tüketim Yoluyla Taşınır Çıkışı
Hibe Alma Yoluyla Taşınır Girişi
Devir Alma Yoluyla Taşınır Girişi
Devir Yoluyla Taşınır Çıkışı
Hurdaya Ayırma Nedeniyle Taşınır Çıkışı
Tubitak Yoluyla Taşınır Girişi