"Şırnak İdman Yurdu Spor Futbol Kulüp Yönetiminden Rektörümüz Alkış’a Ziyaret"

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Şırnak İdman Yurdu Spor As Başkan Mehmet Birlik ve Sportif Direktör Halit Acar Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı makamında ziyaret etti.

Şırnak İdman Yurdu Spor yönetiminin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Üniversite olarak sportif faaliyetlere her zaman destek olmak istediklerini ifade ederek, Şırnak İdman Yurdu Spor yöneticilerine başarılar diledi.

Şırnak İdman Yurdu Spor As Başkan Mehmet Birlik ve Sportif Direktör Halit Acar da misafirperverliklerinden dolayı Rektörümüze teşekkür ederek, Rektörümüz için hazırlanan 73 numaralı formayı hediye ettiler. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona buldu.