-sirnak-asfaltit-ocaklarinin-is-sagligi-ve-guvenligi-kosullarinin-iyilestirilesi-projesi-nin-acilis

Avrupa Birliği Hibe programları tarafından desteklenen; Üniversitemiz ile Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçirilecek olan “Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilesi” Projesinde Dicle Kalkınma Ajansı(DİKA) da iştirakçi olarak destek veriyor. Üniversitemiz Senato Salonunda düzenlenen “Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilesi Projesi’nin” açılış ve tanıtım toplantısına Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediyesi Başkanı Mehmet Yarka, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş’ın yanı sıra ilgili kamu kurum amirleri katıldı. Protokol üyelerinin birer konuşma yaptığı toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya da zoom üzerinden bağlanarak yaptığı konuşmada projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek iş sağlığı ve güvenliğinin her alanda önemsenmesi gerektiğine değindi.Ana hedefi Şırnak ve çevresindeki Asfaltit ocaklarındaki iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesi olan Projenin Koordinatörü Vali Ayan, yaptığı sunumda iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bilincin ve farkındalığın arttırılması amacıyla çeşitli eğitimler düzenleneceklerini kaydetti.

16.06.2021 |  Şırnak Üniversitesi