2016-2017-bahar-donemi-spor-turnuvasi-odul-toreni

Şırnak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2016-2017 Bahar Dönemi Spor Faaliyetleri kapsamında çeşitli spor dallarında turnuvalar düzenlendi.  Yapılan turnuvalar sonucunda dereceye girenler için Üniversitemiz kültür merkezinde kupa ve madalya töreni gerçekleştirildi.Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, akademik ve idari personellimiz ile öğrencilerimiz katıldı.Futbol öğrenci kategorisinde birinci olan “Şırnak Meslek Yüksekokulu Elektrik Takımı”, voleybol öğrenci kategorisinde birinci olan “Cizre Bilgisayar Takımı”, futbol personel kategorisinde birinci olan “Güvenlik Personeli Takımı”, voleybol personel kategorisinde birinci olan “Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Takımı”, basketbol  personel kategorisinde birinci olan “Öğrenci İşleri Daire  Başkanlığı Takımı”, masa tenisi kategorisinde birinci olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi personeli Ferhat Al’a kupa ve madalyaları  üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri NAS tarafından verildi.Tören fotoğraf çekimi ile son buldu.

24.05.2017 |  Şırnak Üniversitesi