3-bahar-senlikleri-spor-turnuvalari-2-gun-musabakalariyla-devam-etti

Üniversitemiz 3. Bahar Şenlikleri kapsamında başlatılan voleybol ve masa tenisi müsabakalarıyla devam etti. Müsabakalarda voleybol karşılaşmalarında Silopi MYO, Cizre MYO, İlahiyat Fakültesi, Barçalaonu Spor öğrenci takımları rakiplerini yenerek bir üst tura çıktılar. Masa tenisinde ise 3 maç personeller arasında, 18 maç ise öğrenciler arasında gerçekleştirildi.Üniversitemiz 3. Bahar Şenlikleri kapsamında 2. gün turnuvaları ile devam etti. Masa tenisi 3müsabakalarında maç personeller arasında, 18 maç ise öğrenciler arasında gerçekleştirildi. Voleybol karşılaşmaları ise şöyle gerçekleşti:Silopi MYO 2-0 İktisat FakültesiCizre MYO 2-0 Şırnak MYOİlahiyat Fakültesi 2-1 Barçalaonu SporBarçalaonu Spor 2-0 Gabar Spor          Müsabakalar sonucunda Silopi MYO, Cizre MYO, İlahiyat Fakültesi, Barçalaonu Spor bir üst tura çıktı.

8.05.2013 |  Şırnak Üniversitesi