4-guz-turnuvasi-madalya-toreni-ile-son-buldu

Kapalı spor salonunda oynanan final maçlarının ardından kupa ve madalya törenine geçildi.Voleybol müsabakalarında; üçüncü olan İlahiyat Fakültesi voleybol takımının madalya ve kupasını Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ahmet Yumak, ikinci olan Mühendislik Fakültesi takımının madalya ve kupasını Silopi MYO Müdürü İbrahim Hüseyni, birinci olan Silopi MYO takımının madalya ve kupasını ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Okay verdi.Futbol müsabakalarında ise; üçüncü olan Silopi MYO 2. Takımına madalya ve kupasını Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili İbrahim Kırımlı, ikinci olan Silopi MYO 1. Takımına Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz, birinci olan İlahiyat Fakültesi takımına madalya ve kupasını ise Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akmaz verdi.4. Güz Turnuvası kupa ve madalya töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

22.12.2014 |  Şırnak Üniversitesi