7-12-yas-robotik-kodlama-kursu-icin-mezuniyet-toreni-gerceklesti

Üniversitemizin Uzaktan Eğitim Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen 7-12 Yaş Robotik Kodlama Kursu son buldu. Kursu başarı ile tamamlayan katılımcılar için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış,  Robotik Kodlama Kursu’nda eğitmenlik görevi üstlenen Dr. Rasim Çekik ile Şahan Kuytan,  öğrenciler ve aileleri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış katılımcılara hitaben  “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı şimdiden bilim ve teknoloji ile iç içe görmek bizleri fazlasıyla gururlandırıyor aynı zamanda üniversitemiz ve bölgemiz için de geleceğe daha umutla bakmamıza vesile oluyor.” dedi.

Kursu tamamlayan katılımcılara sertifikalarını Rektörümüz Prof. Dr. Alkış takdim etti ve katılımcılara başarılarının devamını diledi.

3.06.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü