Üniversitemiz tarafından yürütülmekte olan “Şırnak Çevresindeki Maden Ocaklarındaki İş Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi” konulu AB Projesinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki özelliklere haiz personel 6 ay süresince istihdam edilecektir. İstihdam edilecek kişiler Şırnak’ta ikamet edilecek ve tam zamanlı olarak çalışacaklardır. İlgilenenlerin 22 Ekim 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar (16:00) başvuru dosyalarını Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna iletmeleri rica olunur. Başvuru dosyasında adayın aşağıdaki eğitim ve deneyim şartlarını sağlayan belgeleri bulunacaktır.Proje Koordinatörü4 Yıllık Yüksek Öğrenim programlarından mezun olmakAkıcı konuşma ve yazma İngilizce bilgisine sahip olmakBenzer AB projelerinde görev almış olmakTercihen Madencilik tecrübesine sahip olmakTercihen A sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesine sahip olmakTercihen A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olarak madencilik işyerlerinde görev yapmış olmak.

20.10.2021 |  Şırnak Üniversitesi