genel-sekreterimiz-dr-ogr-uyesi-altintas-uluslararasi-iliskiler-koordinatorleri-toplantisina-katil

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan 18 üniversitenin uluslararası öğrenci koordinatörleri işbirliği ve tecrübe paylaşımı için Bingöl Üniversite misafirperverliğinde bir araya geldi.

Toplantıya Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ve bölge üniversite rektör ve rektör yardımcılarının yanı sıra Uluslararası İlişkiler Koordinatörleri katılım sağladı. 18 Üniversitenin temsilcisinin katıldığı toplantıya üniversitemizi temsilen Genel Sekreterimiz ve Diş İlişkiler Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ve İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Burak Çelebi katıldı.

Toplantıda Üniversitelerin Uluslararasılaşma potansiyellerin artırılması, nitelikli uluslararası öğrencilerin üniversitelerde eğitim görmesini sağlamak amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, üniversitelerin yurt dışında tanınırlığının artırılması amacıyla Maarif Ajansı Uzmanları tarafından katılımcılara bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.

23.05.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü