lojman-tahsis-toplantisi-gerceklestirildi

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından üniversitemiz konferans salonunda düzenlenen lojman bilgilendirme toplantısında konuşan İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nurettin Ersoy, lojmanların puanlama sistemiyle dağıtıldığını belirterek; “konut tahsisinde öncelikle puanlara baktık. Kimin puanı fazla ise sıralamayı ona göre yaptık. Lojman tahsisinden önce bütün idari ve akademik personelimiz, tutanaklarını imzalayarak su ve elektrik aboneliklerini adlarına almaları gerekmektedir. Aksi taktirde lojman tahsisi yapılmayacaktır. Bunlar yapıldıktan sonra ise lojmanlarda bulunan demirbaş tutanağını imzalamak durumundadır” dedi.İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ersoy, lojmanların ortak yaşam alanı olduğunun altını çizerek, lojmanlarda oturacak tüm akademik ve idari kadronun toplu yaşam koşullarına riayet etmeleri gerektiğini söyledi. Ersoy, konuşmasına şöyle devam etti; “rahatsız edici davranışlardan mutlaka kaçınmamız, belli saatlerden sonra yüksek sesle tv, radyo vb dinlenmemesi gerekir. Ortak su ve elektrik tüketiminde mutlak surette tasarruflu olunmalı, hiçbir surette pencere ve balkonlardan halı kilim gibi şeylerin silkelenmemesi gerektiğini hepimiz biliyoruz.”İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nurettin Ersoy, konutların aylık kira bedellerinin brüt 148 TL olduğunu, ortak giderler dahil tahmini olarak 238 TL olması beklendiğini belirtti. Ersoy, hesapladıkları aylık kiranın kesin olmadığını, daha sonra yapılacak işlemlerden sonra bu oranın netlik kazanacağının da altını çizdi.Yapılan bilgilendirme sunumunun ardından ise sinevizyon eşliğinde lojman tahsis sıralaması gerçekleştirildi. Tahisis lojman listesi 15 gün boyunca üniversitemizin resmi web sitesinde askıda kalacak olup lojman tahsis puanlaması ve listesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı alt panelinde yayınlandı.

22.06.2012 |  Şırnak Üniversitesi