rektorumuz-prof-dr-abdurrahim-alkis-bitlis-eren-universitesini-ziyaret-etti


Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ı makamında ziyaret etti.  Üniversiteler arası işbirliği güçlendirmek amacıyla gerçekleşen ziyarette farklı alanlarda işbirliği yapma konusunda görüş alış-verişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkış Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde çalışmalar yürüten Teknoloji Geliştirme Merkezi’ni  (TEKMER) gezdi ve yapılan faaliyetleri inceledi.  Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, “TEKMER'de gerçekleştirilen projelerin değerli olduğunu ve bu tür projelerin diğer üniversitelerle iş birliği içerisinde yürütülmesinin önemini ifade etti. Alkış, "TEKMER'de yürütülen çalışmalar, inovasyon ve teknoloji alanında önemli adımlar atıldığını gösteriyor. Bu tür merkezlerin, üniversiteler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin geliştirilmesi açısından büyük bir öneme sahiptir" dedi.

Prof. Dr. Necmettin Elmastaş Rektörümüz Pof. Dr. Abdurrahim Alkış’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi ve “Allah adâletle yönetmeyi emrediyor” yazılı olan bir tabloyu hediye etti.

24.07.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü