rektorumuz-prof-dr-alkis-adiyaman-universitesi-rektoru-prof-dr-mehmet-turgut-u-ziyaret-etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Kahramanmaraş merkezli art arda meydana gelen ve toplamda 11 ilde yıkıcı etki oluşturan depremler sonrasında Adıyaman Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut'tan deprem sonrasındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektörümüzle birlikte üniversitemiz akademik ve idari personellerinden Doç. Dr. Nurullah Agitoğlu, Doç. Dr. Ahmet Özdemir, Doç. Dr. Ferhat Şirin Sökmen, Dr. Öğretim Üyesi Şehmuz Ülker, Öğretim Görevlisi Engin Olaş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı M. Emin Korkmaz ile Özel Kalem Müdürü Muhammed Bilal Aslım Adıyaman Üniversitesini ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Turgut’a taziye ve geçmiş olsun dileklerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu felaket günlerinin üstesinden gelineceğini söyledi.

Adıyaman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Turgut da Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’a taziye ve geçmiş olsun ziyareti için teşekkür ederek, Ülkemizin el birliği ve dayanışmasıyla bu zor günleri atlatacaklarını ifade etti.

3.03.2023 |  Şırnak Üniversitesi