siirt-universitesi-rektoru-prof-dr-sindak-rektorumuz-prof-dr-alkis-i-ziyaret-etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kampüs alanını ve bazı birimleri gezen Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şındak, Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’a başarı temennilerinde bulundu. 

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör olarak atanmasından dolayı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış tarafından rektörlük makamında ağırlanan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdemci’ye daha sonra kampüsümüz tanıtıldı. İş ve proje ortaklıklarının ele alındığı görüşmelerde Üniversitenin işleyişi ve iş akışı hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

Tanıtım gezisinin ardından tekrar geçilen makamda Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, yapmış oldukları ziyaretten dolayı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’ye teşekkür ederek, üniversitemize ait hediyeleri takdim etti.

16.03.2023 |  Şırnak Üniversitesi