universitemizde-4-muzik-festivali-gerceklesti

Üniversitemizde gelenekselleşen müzik festivalinin dördüncüsü gerçekleşti. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nün organize ettiği 4. Müzik Festivali yoğun ilgi gördü. 15 Temmuz Kongre ve Kütür Merkezinde gerçekleşen konsere başta Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış olmak üzere birçok akademik-idari personel ve öğrenci katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 4. Müzik Festivali’ne katılan Rektörümüz Prof. Dr. Alkış “Üniversitemizin sanat alanındaki çalışmalarını yakından takip ediyor ve her türlü desteği sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Müzik bölümü öğrencilerinin kendi çaldıkları enstrümanlar ile sergiledikleri performanslar seyirciden tam not aldı.  Doç. Dr. Burak Sağırkaya,  Doç. Dr. Günay Tuzkaya, Dr. Öğr. Üyesi Erkan Mehmet Karagülle,  Öğr. Gör. Gökhan Em, Öğr. Gör.  Nihat Kalkandelen’in öğrencilerine eşlik ettiği festival sekiz ayrı kısımdan oluştu.  Açılış konuşmasından sonra sırası ile Müzik Bölümü Koro dinletisi, Flüt-Piyano dinletisi, Gitar Resitali,  Şan-Piyano dinletisi, Müzik ve Hareket Terapisi, Keman- Piyano dinletisi, yüksek lisans öğrencilerinin dinletisi ile devam etti ve orkestra dinletisi ile son buldu. Festival sonunda akademisyenler ve öğrenciler kendilerini izlemeye gelenlere teşekkür etti.

23.05.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü