universitemizde-bagimlilik-ve-bagimlikla-mucadele-konusunda-etkinlik-duzenlendi

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde Bağımlılık ve Bağımlıkla Mücadele kapsamında bir etkinlik gerçekleştirildi.Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derya Yücel, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Nayci’nin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görvlisi Sedat Doğan “Bağımlılık nedir ve bağımlılık türleri” konusunda bilgi verirken Yeşilay Kulübü Danışmanı Öğretim Görevlisi Hüseyin Çapuk da “Neden bağımlı oluyoruz ve bağımlıkla mücadelede yapılması gerekenler” ile ilgili sunum yaptı.Etkinlik, koordinatörlüğünü Öğretim Görevlisi Ömer Çetinkaya’nın yaptığı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tiyatro topluluğunun tiyatro gösterimi ile son buldu.

7.03.2022 |  Şırnak Üniversitesi