Üniversitemizde yürütülen kalite çalışmaları sonuç vermeye başladı.
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu bünyesinde bulunan Gastronomi ve
Mutfak Sanatları (GMS) Bölümü 2024 yılında Turizm Eğitimi Değerlendirme ve
Akreditasyon Kurulu (TURAK) ’a yaptığı başvuru neticesinde akredite edildi.
Akredite edilen Gastronomi ve Mutfak Sanatları (GMS) Bölümü yaptığı
çalışmalar ve öğrencilerimize sunduğu imkanlarla, üniversitemizin kalitesini
yükseltmek, öğrencilere daha iyi eğitim vermek, bölgemize ve ülkemize katma
değer sağlamayı hedefliyor.
Kalite süreci ile daha şeffaf bir kurum kültürünün yerleşmesi sağlanarak
üniversitemizin geleceğe emin adımlarla yürümesi için yoğun bir şekilde
çalıştıklarını kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, “Üniversite
olarak misyonlarımızdan biri de eğitimde kaliteyi arttırmaktır. Bu misyonun
sürdürülebilirliği açısından ise sürekli yenilenme ve kendimizi geliştirme
sürecinde olmalıyız. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüzün akreditasyon
alması bizim için çok anlamlıdır. Bu vesile ile Turizm ve Otel İşletmeciliği
Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Sedat Çelik ile akademisyen ve idari
personelimizi kutlar başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Sedat Çelik
ise “Akreditasyon süreçleri ile üniversitemizin kalitesini yükseltmek,
öğrencilere daha iyi eğitim vermek, bölgemize ve ülkemize katma değer sağlamayı
hedeflemekteyiz. Böylelikle üniversitemizin geleceğe emin adımlarla yürümesi
hedeflenmektedir” şeklinde konuştu.
Web sayfalarımızda yer alan tüm bilgi, doküman, fotoğraf, video, görüntü, metin vb. tüm içerikler, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.Aksi durumda: 5846 sayılı yasa kapsamında hukuki ve cezai işlem yapılır.
Şırnak Üniversitesi’nin tüm hakları saklıdır.
Galeri
8.01.2025 | Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü