universitemizde-kalite-komisyon-toplantisi-gerceklestirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın başkanlığında ilgili komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kalite komisyonu toplantısına Rektör Yardımcımız Prof. Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Kabalcı ve Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ile komisyon üyeleri katıldı.

Göreve geldiği günden bu yana, Şırnak Üniversitesi’nin her alanda gelişmesi için çalıştıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, eğitimin kalitesini arttırmak için üniversitemizdeki laboratuvarlar için 10 milyon TL’lik cihazlar aldıklarını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda üniversitemizin birçok biriminde turuncu bayrak alındığını hatırlatan Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, özellikle öğrencilerimizin İngilizce ve diğer yabancı diller konusunda kendilerini geliştirmelerini ve Erasmus programına başvurmaları ile ilgili doğru yönlendirilmeleri gerektiğini söyledi.  

Kalite Komisyonu Toplantısı’nda Komisyonun Koordinatörlüğünü yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Kabalcı “Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme, Toplumsal Katkı, Sonuç ve Değerlendirme ” konularında çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

29.03.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü