universitemizin-yeni-web-sitesi-egitimi-gerceklestirildi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Üniversitemizin Yeni Web Sitesinin Tanıtımı Ve Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Karabatak,  birim amirleri ile web sayfası sorumluları katıldı.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Yeni Web Sitesinin Tanıtım Ve Eğitim Toplantısının açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Karabatak yaptı. Prof. Dr. Karabatak, Şırnak Üniversitesi’ne Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından atandığını öğrendiğinde Şırnak Üniversitesi’ni tanımak, öğrenmek açısından web sitesine baktığını ancak web sitesinin beklentisinin altında olduğunu gördüğünün altını çizerek; “ bundan dolayı Şırnak Üniversitesi’ne gelir gelmez ilk işim web sitesini düzelteceğime  ilişkin kendime söz verdim. Göreve başladıktan sonra ilk iş olarak Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızla birlikte üniversitemizin web sayfasını daha aktif daha hızlı hale getirmek için çalışmalara başladık.  Web sayfaları kurumların dışarıya açılan pencereleridir. Arama motoruna Şırnak yazıldığında ilk başta valiliğin sayfası, belediyenin sayfası çıkmaktadır. Şırnak Üniversitesi’nin web sayfasının Şırnak yazıldığında ilk sırada çıkması için zengin içerikler yükleyip tıklanma sayımızı artırmayı hedefliyoruz.  Bunun için de kurum çalışanlarımızdan zengin içerikler üretmesini bekliyoruz. Hazırladığımız yeni web sitemizi en yakın zamanda aktif hale getireceğiz” dedi.

Daha sonra bilgisayar mühendisi Burhan Özdemir ve bilgisayar mühendisi Zait Şenol yeni web sitesinin tanıtımını yaptı ve web sayfası sorumlularına sitenin kullanımıyla ilgili eğitim verdi. Eğitim, Bilgi İşlem Daire Başkanı İrfan Buğday, Burhan Özdemir ve Zait Şenol’un site ile ilgili soruları cevaplaması ile son buldu.

26.01.2023 |  Şırnak Üniversitesi