xwendekar-n-me-y-n-l-sansabilind-p-sangeh-konserek-huner-darxistin

"Konser û Pêşangeha Dawiya Serdemê ya Beşa Muzîk û Wênesaziyê" ji aliyê Enstîtuya Perwerdehiya Lîsansabilinda Zanîngeha me ve hat lidarxistin. Pêşangeh û konser gelek balkêş bû û Alîkarê Rektorê me Prof. Dr. Derya Yücelê, Sekreterê Giştî yê me Doç. Dr. İbrahim Bazî, Dekanê Fakulteya Hunerên Bedew Prof. Dr. İsmail Ateşî û gelek xebatkarên akademîk û rêvebertî û xwendekar beşdar bûn.Di çalakiya "Konser û Pêşangeha Dawiya Serdemê ya Beşa Mûzîk û Wênesazîyê" ya ko li Navenda Kongreyê ya 15'ê Tîrmehê hatî lidarxistin, mêvanan pêşî pêşangeha wêne û peykerana ji aliyê xwendekarên Beşa Wênesaziyê ve hatiye çêkirin hat serdankirin. Paşê jî konserek ko ji xwendekarên beşa mûzîkê û tevî mamosteyên wan pêk dihat ji bo mêvanan hat dayîn.Pêşangeh wêneyan û konser bi gerandina koroya xwendekarên Fakulteya Hunerên Bedew û Lîsansa Perwerdehiyê bi dawî bû.

12.01.2022 |  Şırnak Üniversitesi